greight logo
Femei
Barbati

Termenii si conditii - Greight.ro

        Accesarea si folosirea acestui site implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Va recomandam sa le cititi cu atentie.

       Conditii de utilizare
       Acest site este proprietatea S.C. PETREA GETEX S.R.L cu sediul in localitatea Vadu Crisului, str. Principala nr. 148, jud. Bihor, CUI nr. J5/241/18.02.2011.Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este S.C PETREA GETEX S.R.L. Va este interzis sa copiati si sa utilizati continutul acestui site in  scop comercial sau contrar interesului S.C PETREA GETEX S.R.L. Totodata, S.C PETREA GETEX S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica orice informatii de pe acest site fara notificarea prealabila a utilizatorilor. 
       Politica de produs
       Produsele expuse la vanzare pe www.greight.ro sunt produse exclusiv de catre S.C PETREA GETEX S.R.L. si sunt disponibile in stocuri limitate. S.C PETREA GETEX S.R.L. va onora orice comanda in limita acestui stoc. Daca un produs comandat nu se afla pe stoc va vom contacta pentru a va informa si a putea sa comandati un alt produs. S.C PETREA GETEX S.R.L. este preocupata de calitatea produselor livrate, dar daca din anumite motive doriti sa returnati un produs o puteti face in termen de 10 zile lucratoare de la primire cu conditia ca produsul , etichetele si ambalajul original sa fie intacte. Va rugam sa anuntati returul IN SCRIS pe adresa de email de pe site. Contravaloarea returului va fi suportata de catre client. Nu se accepta retururi ramburs. Dupa receptionarea coletului retur si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare,  S.C PETREA GETEX S.R.L. va va returna contravaloarea produselor in maxim 30 de zile de la data primirii returului. Inainte de a comanda va rugam sa consultati tabelul de dimensiuni de la fiecare produs si descrierea. S.C PETREA GETEX S.R.L. este preocupata de o informare corecta asupra produselor si de satisfacerea clientilor.
        Livrarea produselor
       S.C PETREA GETEX S.R.L. are contract de livrare cu Posta Romana. La cererea clientului putem livra cu orice alt curier iar contravaloarea livrarii va fi suportata de catre client. Va rugam sa consultati tariful curierului dorit pe care il gasiti publicat pe site-ul acestuia. S.C PETREA GETEX S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventuale deteriorari ale produselor suferite in urma transportului. Comenzile livrate cu POSTA ROMANA beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII ,iar cele livrate cu alti curieri, indiferent de valoarea comenzii, vor fi livrate la tariful curierului agreat de client, situatie in care clientul va achita si contravaloarea transportului. La comenzile cu valoarea sub 50 de lei se percepe o taxa de ambalare de 10 lei. Pentru orice observatii legate de produs sau livrare va rugam sa scrieti in sectiunea Observatii din formularul de comanda.
       Confidentialitatea datelor personale
       S.C PETREA GETEX S.R.L. este interesat de datele dumneavoastra personale(numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email, C.U.I, nr. ORC) numai in scopul facturarii corecte. Ne obligam sa nu dezvaluim aceste informatii unor terte persoane.
  Abonarea la newsletterul www.greight.ro si crearea unui cont personal pe site-ul www.greight.ro va ofera posibilitatea de a fi informati si de a beneficia de promotii si reduceri.
       Abonarea
       Abonarea la newsletterul www.greight.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. S.C. PETREA GETEX S.R.L detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.greight.ro. Abonatii newsletter-ului www.greight.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, asumandu-si raspunderea redirectionarii in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul.

 


colectii ELEGANCE ELEGANCE Day Dream ELEGANCE Day Dream

Contact

Telefon:
0359 448 902
0771 217 654
E-mail: office@greight.ro
Adresa:
VADU CRISULUI, NR 148, JUD BIHOR
Live Suport:

Stiri si articole

De ce iubim lenjeria intima?
Cele zece porunci ale fericirii

Link-uri Utile si Parteneri

anpc

Abonare Newsletter

Pentru a primi ultimele noutati va rugam introduceti adresa de e-mail in campul de mai sus
Retele sociale