greight logo
Femei
Barbati
12.03.2013 - De ce iubim lenjeria intima?

        Ce ar mai fi de spus in materie de lenjerie intima? Aproape nimic daca tinem cont de gramada de reviste, bloguri, emisiuni de moda de pe diverse canale de televiziune, stilisti, medici, experti, vedete, creatori,  intr-un cuvant informatie si iar informatie. Si totusi nu ne putem abtine sa nu ascultam: daca a aparut ceva nou, daca s-a mai inventat ceva, sau poate cineva a renuntat sa mai poarte lenjerie intima. Oricum, lenjeria e din ce in ce mai minuscula si mai transparenta, iar cristalele Swarovski nu tin de cald.
       Atunci, ce ne atrage atat de mult la acest subiect? Manechinele care defileaza la prezentari cu siguranta, dar nu toti suntem atrasi de forme. Unii chiar sunt interesati de modele, de materiale, de culori, de noutate. Ca sa nu mai vorbim de cate vedete se trezesc peste noapte mari designeri. De fapt e un lucru normal, imbracamintea e o modalitate de exprimare. Ea spune ceva despre cel care o poarta: cine este, cati bani are , daca are gust, daca e un cunoscator sau un impostor imbracat din dulapul cu molii.
       Si totusi, lenjeria nu este intotdeauna la vedere, dar atrage prin intimitatea atingerii comparabila doar cu cea sexuala. Degeaba ne mintim ca scopul ei ar fi medical, de confort sau protectie, ca ne dorim doar tesaturi naturale, ecologice sau cu proprietati antibacteriene, in fata unui chilotel dantelat vom ceda fara nici cel mai mic regret. E doar atat de minuscul incat nu are cum sa faca rau......


       Cumparaturi placute pe Greight.ro! Comentarii

Comentariu salvat

Comentariu dumneavoastra a fost salvat si in cel mai scurt timp va fi procesat.


bijoux

2013-03-26 16:36:55

am avut sau n-am avut????????Arhiva Stiri

09.04.2013 - Cele zece porunci ale fericirii


colectii ELEGANCE Day Dream Day Dream ELEGANCE ELEGANCE

Contact

Telefon:
0359 448 902
0771 217 654
E-mail: office@greight.ro
Adresa:
VADU CRISULUI, NR 148, JUD BIHOR
Live Suport:

Stiri si articole

De ce iubim lenjeria intima?
Cele zece porunci ale fericirii

Link-uri Utile si Parteneri

anpc

Abonare Newsletter

Pentru a primi ultimele noutati va rugam introduceti adresa de e-mail in campul de mai sus
Retele sociale